Kopačky Adidas 11 Nova TRX FG

(0x)
kopacky_adidas.jpg
Výprodej
Výrobce
Adidas
Záruka
24 měsíců
Kód
G61779-1
Dostupnost
Zboží již není v naší nabídce
Běžná cena
890,00 Kč s DPH/pár
Ušetříte
178,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
712,00 Kč/pár

Produkt patří do kategorie:

Popis


miCoach kopačky Adidas 11 Nova TRX FG jsou fotbalové kopačky, které poskytují perfektní záběr na tvrdém i měkčím povrchu a přírodní trávě. Tyto adidas lisovky spolupracují se zařízením adidas miCoach, které se vkládá do podrážky jedné z kopaček.

Jak adidas kopačky miCoach fungují?

Nejlepší fotbalový trénink začíná plánem. Mají-li se dostavit požadované výsledky, potřebuje tvoje tělo stále nové tréninky a výzvy. S kopačkami miCoach je to jednoduché.

miCoach má pro tebe zvláštní plán, ať už trénuješ nebo hraješ zápas. Dostaneš se na vrchol v kterékoliv disciplíně. Zadarmo se zaregistruj, vyber si, zda chceš individuálně přizpůsobené kardio cvičení nebo plán na zvýšení síly a pružnosti a začni ještě dnes.

Kopačky adidas miCoach přesně změří rychlost tvých sprintů, vzdálenost naběhanou během zápasu a další věci. Už nikdy neuslyšíš od trenéra po zápase, že jsi zápas odchodil. Přesně budeš vědět, kolik jsi toho naběhal a v jakém tempu jsi hrál.


Podívej se na video, jak ti miCoach pomůže, pokud jsi tyto kopačky koupíš


 







 

Použité technologie:

- Agion™ antimicrobial

Antibakteriální vrstva, která zabraňuje vzniku a množení bakterií. Agion výrazně prodlouží životnost produktu a zabraňuje vzniku bakterií v důsledku tvoření potu v obuvi. Je používán jako antibakteriální prostředek pro zamezení růstu bakterií a plísní uvnitř boty.


- FG (firm ground = pevný povrch)

Poskytuje perfektní záběr na tvrdém i měkčím povrchu a přírodní trávě, univerzální použití.


- Traxion® - fotbal

Specifický profil podrážky a rozmístění jednotlivých gripů, tak aby na nohu nebyl vyvíjen přílišný tlak. Využívá se především u kopaček, ale výhody přináší také u obuvi, která je určena pro jiné sporty (např. běh v přírodě). Unikátní provedení kolíků umožňuje maximální zrychlení,brzdění a změny pohybu ve všech směrech. Kolíky jsou posunuty blíže k okrajům podešve, díky tomu umožňují mnohem lepší stabilitu a lepší rozložení tlaku.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články