Basketbalové kraťasy Nike Team Dri-FIT

(0x)
nike_team_1.jpg
Výprodej
Drifitové basketbalové kraťasy Nike Team Dri-FIT
Výrobce
Nike
Záruka
24 měsíců
Kód
406034-302-1
Dostupnost
Skladem - ihned k dodání
Běžná cena
690,00 Kč s DPH/ks
Ušetříte
138,00 Kč s DPH
Naše cena s DPH
552,00 Kč/ks

Volitelné parametry

ks

Produkt patří do kategorie:

Popis


Basketbalové kraťasy Nike Dri-FIT New Hustle jsou basketbalové shortky úžasného designu, které výborně odvádí pot díky technologii Dri-FIT. Podporují dobrou cirkulaci vzduchu, který je pro basketbal důležitý. Dri-FIT odvádí pot od pokožky na povrch tkaniny, kde se rychle odpařuje.

 

Basketbalové kraťasy Nike Dri-FIT New Hustle

 
  • Dri-FIT odvádí pot a pomůže vás udržet v suchu a pohodlí
  • Elastický pas se stahovací šňůrkou
  • Kontrastní panely na bočních švech
  • Praní v pračce
 

Technologie Nike Dri Fit


Technologie Dri-Fit je exkluzivní materiál firmy Nike vyrobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla. K tomu používá nenapodobitelné a originální kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev.

Vlhkost, která se vytváří na povrchu těla, rychle prochází první vrstvou. Tato vrstva vlhkost neabsorbuje ani nezadržuje. Místo toho vlhkost předává do druhé vrstvy, která vlhkost rozptyluje a rozprostírá ji, aby se rychleji vypařila.

Kromě skvělých vlastností při odvádění vlhkosti se sportovní oblečení Nike Dri-Fit také vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.



Basketbalové kraťasy Nike je skvělé sportovní oblečení na basketbal. Nike basketbalové shortky navrhuje speciálně pro basketbal, tak aby se hráči cítili na hřišti pohodlně, lehce a mohli se soustředit na basketbal.

Basketbalové kraťasy Nike se vyznačují svými skvělími designy a barvami. Nejen že se budete cítit v shortkách Nike komfortně, ale budete vypadat i stylově. Ze známých basketbalistů obléká Nike basketbalové kraťasy Jordan, Le Bron nebo Kobe Bryant.

Nike má s návrhy pro basketbalové oblečení dlouholeté zkušenosti, které čerpá třeba ze zámořské NBA, a klubů evropské ligy. V Mattoni NBL můžeme vidět kraťasy a basketbalové dresy Nike třeba u klubu basketbal Nymburk.

V nabídce máme i dámské basketbalové kraťasy a dětské basketbalové kraťasy. Mnoho žen však používá basketbalové kraťasy pánské, které se označují spíše jako uni sex, tak že i ženy basketbal v něm rády hrají.

Doporučujeme vám doplnit basketbalové kraťasy o basketbalové tílka, basketbalové trička nebo si u nás můžete vybrat i basketbalové boty Nike.

Najdete u nás i nadměrné velikosti oblečení pro basketbal. Velikosti máme od XS až po velikost XXXL. Pokud si nebudete vědět rady s výběrem velikostí, rádi vám pomůžeme.

Parametry

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články